Dance the Music – De Duif Amsterdam

DANCE THE MUSIC
15 juni 2024 – 19:30 uur
De Duif, Prinsengracht 756, Amsterdam

Meer dan 60 jonge energieke dansers van de 5 O’Clock Class, coole jazz cats van het Junior Jazz College en sierlijke strijkers van Jonge Strijkers Nederland delen het podium in Dance The Music. Zij hebben samen een zinderende theatershow samengesteld vol dans, bodypercussie, beats, swing, licht effecten en opzwepende muziek. Maar ook ruimte voor verstilling, elegantie en hypnotiserende klanken.

Muziek en dans zijn nauw met elkaar verbonden. Wie naar muziek luistert, begint al gauw te bewegen. Muziek en dans zijn universele talen, waarin mensen met verschillende achtergronden met elkaar kunnen communiceren, dichterbij elkaar kunnen komen.

Voor de pauze kunt u genieten van het prachtige spel van onze Jonge Strijkers Kids, het Junior- en Kamerorkest. Mooie muziek en bodypercussie van Bernstein, Fletcher, Pirates of the Caribbean en de prachtige St. Paul’s Suite van Holst.

Special guest is ster jazz saxofoniste Kika Sprangers! Zij zal soloren in eigen werk met het Junior Jazz College en de Jonge Strijkers Nederland.

Een unieke avond om niet te missen!