Zomerkamp 2022

Jonge Strijkers Nederland organiseert de 3e editie van haar Zomerkamp, een leerzame en leuke (kamer)muziekcursus voor strijkers vanaf 8 tot 21 jaar!

Net als voorgaande jaren zullen we afreizen naar het mooie Someren, waar we van 15 t/m 19 augustus 2022 te gast zijn in de Hoof. Het belooft weer een mooie editie te worden met tal van activiteiten zoals (groeps-) repetities, workshops, masterclasses, recitals etc.. Deelnemers worden ingedeeld naar leeftijd en niveau en gecoacht door enkele topmusici en ensembles.

We zullen twee orkesten formeren en we bieden iedereen weer de optie om deel te nemen aan een kamermuziekensemble. Dit kan een strijktrio, -kwartet, -kwintet of -sextet zijn, afhankelijk van het aantal aanmeldingen en het schema. Als je wilt deelnemen met een bestaand groepje, geef dit dan aan in het aanmeldingsformulier, net als alle overige wensen.

Uiteraard gaan we weer voldoende ontspanning inbouwen met allerlei buitenactiviteiten, kampvuur en de bonte avond!

Het slotconcert zal plaatsvinden op zaterdag 20 augustus (middag/avond) in Amsterdam.

Als je nog onbekend bent voor ons zullen we je vragen een kort filmpje in te sturen, zodat we weten hoe we je kunnen indelen. Repertoire wordt tijdig vastgesteld en toegestuurd, eigen inbreng is ook welkom. Kosten voor de cursus, verblijf en maaltijden bedragen 300 euro p.p.*

We beperken het aantal deelnemers tot maximaal 50, dus meld je snel aan voor het leukste zomerkamp van NL!

Meld je nu aan!

* we zijn genoodzaakt om de eigen bijdrage iets te verhogen, gezien de hogere prijzen die de accommodatie rekent i.v.m. gestegen energieprijzen en financiele achterstand door de coronacrisis.