Concertgebouw Amsterdam

Op 7 juli 2016 hebben Jonge Strijkers  een bijzonder concert gegeven in de grote zaal van het Koninklijk Concertgebouw bij een lezing van Professor Erik Scherder over muziek en ons brein. Bekijk hier een opname van de generale repetitie!

Concert IGC

Op 12 juni 2016 hebben Jonge Strijkers Kamermuziek een concert gegeven in de Industrieele Groote Club in Amsterdam met werken van o.a. Bartok, Vivaldi en Elgar.

Concert Posthoornkerk

Op 11 juni 2016 hebben Jonge Strijkers Kamermuziek een concert gegeven in de prachtige Posthoornkerk in Amsterdam met werken van o.a. Bartok, Vivaldi en Elgar.

Concert Cromhouthuis

Op 5 juni 2016 hebben Jonge Strijkers Kamermuziek een concert gegeven in het Cromhouthuis.

Jonge Strijkers geven regelmatig concerten op bijzondere locaties in Amsterdam en omstreken. Op 1 november 2015 hebben  de aanvoerders van Jonge Strijkers een concert gegeven in boekhandel Scheltema!

Op 19 december 2015 heeft het kerstconcert plaatsgevonden in de prachtige Vondelkerk! Op het programma stond o.a. de Rondeau van Purcell, The arrival of the queen of Sheba van Händel en het Brandenburger Concertino van Bach! Onze solist Marc Daniel van Biemen heeft de Meditation van Massenet prachtig uitgevoerd!