Zomerkamp 2023!

Jonge Strijkers Nederland organiseert de 4e editie van haar Zomerkamp, een leerzame en leuke (kamer)muziekcursus voor strijkers vanaf 8 tot 21 jaar!

We zijn een fantastische samenwerking met de Nyenrode Business Universiteit aangegaan. Het Zomerkamp 2023 zal plaats vinden op de campus van Nyenrode te Breukelen, waar we van 24 t/m 28 juli 2023 gebruik kunnen maken van alle mooie faciliteiten. Het belooft weer een mooie editie te worden waar we maar liefst 5 dagen tal van activiteiten zoals (groeps-) repetities, workshops, masterclasses, recitals etc. zullen aanbieden.

Deelnemers worden ingedeeld naar leeftijd en niveau en gecoacht door enkele topmusici en ensembles, zoals het Matangi Quartet, Kees Hulsmann, Mariette Landheer, Naomi Bach, Manuel Visser, Hans Scheepers en Gabrielle Butler..

We zullen twee orkesten formeren en we bieden iedereen weer de optie om deel te nemen aan een kamermuziekensemble. Dit kan een strijktrio, -kwartet, -kwintet of -sextet zijn, afhankelijk van het aantal aanmeldingen en het schema. Als je wilt deelnemen met een bestaand groepje, geef dit dan aan in het aanmeldingsformulier, net als alle overige wensen.

Bart Fermie komt langs om een zeer interessante patempa workshop te geven. Uiteraard gaan we ook weer voldoende ontspanning inbouwen met allerlei buitenactiviteiten, kampvuur en de bonte avond!

Het slotconcert zal plaatsvinden op vrijdagmiddag 28 juli om 16:00 uur in de Pauluskerk te Breukelen.

Als je nog onbekend bent voor ons zullen we je vragen een kort filmpje in te sturen, zodat we weten wat je niveau is en hoe we je kunnen indelen. Repertoire wordt tijdig vastgesteld en toegestuurd, eigen inbreng is ook welkom. Kosten voor de 5 daagse cursus, incl. verblijf en maaltijden bedragen 375 euro p.p.*

We beperken het aantal deelnemers tot maximaal 50, dus meld je snel aan voor het leukste zomerkamp van NL!

Meld je nu aan!

* Voor ouders die de financiële draagkracht niet hebben voor deze bijdrage kunnen contact met ons opnemen, we gaan dan samen zoeken naar een passende oplossing.