Zomerkamp 2024!

Jonge Strijkers Nederland organiseert de 5e editie van haar Zomerkamp, een leerzame en leuke (kamer)muziekcursus voor strijkers van 8 t/m 18 jaar!

Accommodatie
De fantastische samenwerking met de Nyenrode Business Universiteit wordt voorgezet. Het Zomerkamp 2024 zal plaats vinden op de campus van Nyenrode te Breukelen, waar we van 22 t/m 26 juli 2024 gebruik kunnen maken van alle mooie faciliteiten. De deelnemers worden ondergebracht in 2-persoons hotelkamers in het Campus Hotel. Het belooft weer een mooie editie te worden waar we maar liefst 5 dagen tal van activiteiten zoals (groeps-) repetities, workshops, masterclasses, recitals etc. zullen aanbieden.

Programma
Deelnemers worden ingedeeld naar leeftijd en niveau en gecoacht door enkele topmusici en ensembles van o.a. het Concertgebouw Chamber Orchestra. We zullen drie strijkorkesten formeren (Kids, Junior- en Kamerorkest) en we bieden iedereen weer de optie om deel te nemen aan een kamermuziekensemble. Dit kan een strijktrio, -kwartet, -kwintet of -sextet zijn, afhankelijk van het aantal aanmeldingen en het schema. Als je wilt deelnemen met een bestaand groepje, geef dit dan aan in het aanmeldingsformulier, net als alle overige wensen. We zullen ook workshops organiseren over b.v. houding & beweging en willen de deelnemers kennis laten maken met het componeren. Uiteraard gaan we ook weer voldoende ontspanning inbouwen met allerlei buitenactiviteiten en de bonte avond! Het slotconcert zal plaatsvinden op vrijdagmiddag 26 juli omstreeks 15:00 uur (locatie nader te bepalen).

Inzeep repetitie Zomerkamp 2024
Op zaterdag 6 juli zullen we in de middag een inzeep repetitie organiseren voor alle deelnemers in onze repetitielocatie Vrijburg, Herman Gorterstraat 31 te Amsterdam. Hierdoor weet iedereen waar hij de resterende weken nog aan moet werken en maken we al kennis met elkaar. Na afloop pizza en drankjes in het naastgelegen Beatrixpark.

Filmpje
Als je nog onbekend bent voor ons zullen we je vragen een kort filmpje in te sturen, zodat we weten wat je niveau is en waar we je kunnen indelen. Repertoire wordt tijdig vastgesteld en toegestuurd, eigen inbreng is ook welkom.

Kids
Als je wordt ingedeeld bij de Kids dan duurt het Zomerkamp 3 dagen, van 24 t/m 26 juli, incl. eigen programma en deelname aan het slotconcert.

Kosten
De eigen bijdrage voor de 5-daagse muziekcursus, incl. coaching, activiteiten, verblijf in het Campus Hotel en maaltijden bedraagt 450 euro p.p.*
De eigen bijdrage voor de 3-daagse Kids muziekcursus, incl. coaching, activiteiten, verblijf in het Campus Hotel en maaltijden bedraagt 300 euro p.p.*

We beperken het aantal deelnemers tot maximaal 50, dus meld je snel aan voor het leukste zomerkamp van NL!

Meld je nu aan!

* Ouders die de financiële draagkracht niet hebben voor deze bijdrage kunnen contact met ons opnemen, we gaan dan samen zoeken naar een passende oplossing.